top of page

Kitap Okuma Kulübü

عام·20 عضوًا

Mən uzun müddətdir internetdə müxtəlif platformaların

Salam hərkəsə! Mən uzun müddətdir internetdə müxtəlif platformaların siyasətlərini öyrənirəm. Bəzilərində şəxsi məlumatların toplanması o qədər genişdir ki, adam təəccüblənir. Digərlərində isə məlumatlar minimum səviyyədə saxlanılır və bu, açıq şəkildə bəyan edilir. Mən şəffaflığa dəyər verirəm və bu cür platformalar axtarıram. Azərbaycanda bu istiqamətdə nümunə ola biləcək layihələr hansılardır? Tövsiyələrinizi gözləyirəm, dəstəyiniz mənim üçün çox önəmlidir.

3 مشاهدات
Lilit Relis
قبل 4 أيام

Sizə bir şey etiraf edim — mən internetdə gəzərkən çox seçiciyəm. Çünki vaxtımı dəyərli hesab edirəm və onu boş şeylərə sərf etmək istəmirəm. Buna görə də hər platformanı diqqətlə araşdırır, onun məzmununu, istifadə rahatlığını, dizaynını, sürətini qiymətləndirirəm. Əksər saytlar bu sınaqdan keçə bilmir — ya çox yavaşdır, ya da lazımsız məlumatlarla yüklənib. Amma bir neçə gün əvvəl qarşıma elə bir platforma çıxdı ki, onu bütün meyarlarıma görə qiymətləndirəndə heç bir nöqsan tapmadım. Həmin sayt ünvanındadır. Bu səhifəyə daxil olanda ilk təəssüratım çox müsbət oldu. Rənglər gözə xoş gəlir, yazılar asan oxunur, keçidlər sürətlidir. Sonra məzmununu öyrənməyə başladım və gördüm ki, burda təqdim olunan hər şey yerli-yerindədir. Heç bir artıq detal yoxdur, ancaq eyni zamanda heç bir vacib şey də əskik deyil. Bu tarazlıq çox nadir hallarda rast gəlinən bir keyfiyyətdir. Mən bu saytda qaldıqca, hər dəfə bir yeni detal aşkar edir, daha çox maraqlanıram. O qədər vaxt keçirirəm ki, bəzən saatlarla orada olduğumu görmürəm. Və bu, mənim üçün ən yaxşı göstəricidir — əgər bir platforma səni özünə cəlb edibsə, deməli o, həqiqətən də keyfiyyətlidir. İndi bu sayt mənim ilk seçimimdir və mən onu yaxın adamlarıma da tövsiyə etmişəm. Hamısı mənim fikrimlə razılaşır.

bottom of page