11 May Cmt

Vakıf Merkezi

Anneler Artık Sevinsin Vicdan Buluşması

🌍 Bu Anneler Günü'nde, değişim yaratmak için bir araya geliyoruz. 👩‍👧‍👦 Farklı kültürlerden ve yaşam öykülerinden anneler, tecrübelerini ve hikayelerini paylaşmak üzere buluşuyor. 🤝 Birbirimizi anlamak, desteklemek ve güçlendirmek adına...

Anneler Artık Sevinsin Vicdan Buluşması

Tarih ve Yer

11 May 2024 14:00 – 18:00

Vakıf Merkezi, Kızılay, Mithatpaşa Cd. 66/3, 06420 Çankaya/Ankara, Türkiye

Etkinlik Hakkında

Vicdan Vakfı, kurulduğu 2024 yılından bu yana vicdanın rehberliğinde daha adil, merhametli ve huzurlu bir dünya yaratma vizyonunu benimsemiş bir kuruluş olarak, toplumsal sorunlara dikkat çekmeye ve çözüm üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Türkiye'nin dört bir yanından farklı insanları bir araya getirmeyi hedefleyen "Vicdan Buluşmaları" serisi düzenleniyor. Bu buluşmaların özel bir bölümü olarak "Anneler Artık Sevinsin" etkinliği, Vicdan Vakfı'nın genel merkezinde gerçekleştirilecek.

11 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00'te başlayacak olan bu büyük vicdan buluşması, Anneler Günü'nden bir gün önce, farklı kimliklerden ve geçmişlerden anneleri bir araya getirerek onların yaşadıkları ve yaptıkları hak mücadelesini paylaşmalarına olanak tanıyacak. Bu özel gün, annelerin birbirlerini daha iyi anlamaları ve deneyimlerini paylaşmaları için benzersiz bir fırsat sunuyor.

Etkinlik, toplumda ortak insani değerlerin önemini vurgulayacak ve başkalarının acılarını paylaşmanın, dayanışma içinde olmanın ve annelik ile vicdan duygularının kesiştiği noktaları ele alacak. Vicdan Vakfı, farklı topluluklardan gelen annelerin bir araya gelerek ortak bir zeminde buluşmalarını sağlayacak bu etkinlikle, toplumsal barış ve anlayışın pekiştirilmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Katılımcılar, farklı hikayeler dinleyecek, yaşam mücadelelerine ortak tanıklık edecek ve birbirlerinin deneyimlerinden öğrenme şansı bulacaklar. Bu buluşma, aynı zamanda katılımcıların kendi hikayelerini de paylaşmaları için bir platform sunacak. Bu sayede, anneler arasında güçlü bir dayanışma ağı oluşturulması hedefleniyor.

"Anneler Artık Sevinsin" etkinliği, herkesi Vicdan Vakfı'nın genel merkezine davet ediyor. Bu özel buluşmaya katılarak, annelerin seslerini daha geniş bir kitleye duyurmanıza ve toplumumuzun daha bilinçli ve empatik bir toplum olma yolunda ilerlemesine katkı sağlamanıza olanak tanıyacak.

Vicdan Vakfı, tüm katılımcıları ve toplum üyelerini bu anlamlı etkinliğe katılmaya ve vicdanlı bir toplum yaratma çabalarına destek olmaya davet ediyor. Vicdan Vakfı'nda buluşmak üzere, tüm anneleri ve toplum üyelerini bu özel günü paylaşmaya çağırıyoruz. Anlayış ve barış dolu bir dünya için, hep birlikte adım atalım.

Etkinliğimiz online olarak da yayınlanacaktır. Etkinlik katılmak isteyen basın mensuplarına açıktır.

Bu Etkinliği Paylaş