Kişisel Veri Sahibi Başvuruları

Bu Form, 6698 sayılı Kanun kapsamında Veri Ä°lgilisi olarak sahip olduÄŸunuz haklar uyarınca, Vakfımız nezdinde kiÅŸisel verilerinize iliÅŸkin yapacağınız baÅŸvuru konusu talebinizin yerine getirilebilmesi için hazırlanmıştır.

Yaptığınız baÅŸvuruya, Kanun hükmü uyarınca en geç 30 gün içerisinde mümkün olan en kısa sürede cevap verilecektir. SunduÄŸunuz bilgi ve belgelerin eksik olması ya da anlaşılamaz olması halinde bile baÅŸvurunuzu sonuçlandırmak adına Veri Sorumlusu olarak sizlerle iletiÅŸime geçeceÄŸimizi bilmenizi isteriz.

KiÅŸisel Veri BaÅŸvuru Formu

Veri Sahibi BaÅŸvurucunun Bilgileri
Kullanacağınız Kişisel Veri Hakları
İlgili alanları işaretleyiniz
Lütfen talebinizi detaylı bir ÅŸekilde açıklayınız
Eklemek istediÄŸiniz belgeleri buradan ekleyebilirsiniz
YÃœKLE
Başvuru Sahibinin Beyanı

Ä°ÅŸbu baÅŸvuru formu, Vakfımız ile olan iliÅŸkinizi tespit etmek, varsa Vakfımız tarafından iÅŸlenen kiÅŸisel verilerinizi ve niteliÄŸini eksiksiz olarak belirleyerek baÅŸvurunuza doÄŸru ve kanuni süresinde cevap verebilmek amacıyla tanzim edilmiÅŸtir. Kanunda öngörülen ilke, usul ve esaslara aykırı bir paylaşımdan kaynaklanabilecek hukuki risklerin bertaraf edilmesi ve özellikle kiÅŸisel verilerinizin güvenliÄŸinin saÄŸlanması amacıyla, kimlik / yetki tespiti için Vakfımız ek bilgi ve belge (Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi sureti vb.) talep etme hakkını saklı tutar. Form içeriÄŸinde paylaÅŸtığınız bilgilerin doÄŸru ve güncel olmaması ya da yetkisiz bir baÅŸvuru yapılması halinde Vakfımız, söz konusu yanlış bilgi ya da yetkisiz baÅŸvuru kaynaklı taleplerden dolayı mesuliyet kabul etmemektedir. Hukuka aykırı, yanıltıcı veya yanlış baÅŸvurulardan doÄŸan tüm sorumluluk tarafınıza ait olacaktır.
BaÅŸvurular, kiÅŸinin ÅŸahsına ait olmalıdır. EÅŸ, yakın, çocuk vs. adına baÅŸvuru yapılamaz. Vakıf baÅŸvuru sahibinin kimliÄŸinden ÅŸüphelenirse buna iliÅŸkin doÄŸrulama bilgilerini kiÅŸiden talep edebilir. Form kapsamında iletmekte olduÄŸunuz taleplerinize iliÅŸkin bilgilerin doÄŸru ve güncel olmaması ya da yetkisiz bir baÅŸvuru yapılması halinde Åžirket, söz konusu yanlış bilgi ya da yetkisiz baÅŸvuru kaynaklı taleplerden dolayı mesuliyet kabul etmemektedir.
BaÅŸkası adına baÅŸvuruda bulunuyorsanız, baÅŸvuru yapmaya yetkili olduÄŸunuzu gösteren (kiÅŸisel veri sahibinin velisi/ vasisi/vekili olduÄŸunuzu gösterir belge, vekâletname gibi) belgeleri baÅŸvurunuz ekinde gönderiniz. Bu belgelerin geçerli olarak kabul edilmesi için yetkili makamlar tarafından düzenlenmiÅŸ veya onaylanmış olmaları gerekmektedir.

BaÅŸvuru aÅŸamasında paylaÅŸtığınız kiÅŸisel verilerinizin yurtdışından aldığımız biliÅŸim hizmeti saÄŸlayan kuruluÅŸların sistemleri üzerinde iÅŸlenmesini istemiyorsanız, lütfen bu linkteki formu doldurarak resmi posta adresimize yazılı ve imzalı olarak baÅŸvurunuz.

Başvurunuz alınmıştır. Size en kısa sürede döneceğiz.