Anne ve Babalara Yönelik Eğitim Duyurusu

Güncelleme tarihi: 1 May

ÖNEMLİ DUYURU: EĞİTİM İÇİN BELİRLENEN KAPASİTEYE ULAŞILMIŞTIR. BENZER EĞİTİMLERE İLİŞKİN GELECEKTE BİLGİ ALMAK İÇİN AŞAĞIDA BELİRTİLEN EPOSTAYA TALEBİNİZİ İLETİBİLİRSİNİZ. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

"Çocuk ve Ergenler İçin Anne-Baba Eğitimi" Programına Davetlisiniz!

Vicdan Vakfı, ailelerin ve ergenlerin karşılaştıkları zorluklarla başa çıkabilmeleri için özel olarak tasarlanmış "Çocuk ve Ergenler İçin Anne-Baba Eğitimi" programını duyurmaktan gurur duyar. Bu online eğitim, Mayıs 2024 itibarıyla başlayacak ve aile dinamiklerini güçlendirmeye yönelik temel bilgi ve beceriler sunacak.

EÄŸitimin Hedefleri:

• Aile içi iletiÅŸimi iyileÅŸtirmek,

• Çocukların geliÅŸimine destek olacak bir ev ortamı saÄŸlamak,

• Ebeveynlerin ve çocuk bakımından sorumlu diÄŸer aile bireylerinin etkili iletiÅŸim ve çözüm yolları geliÅŸtirmelerine yardımcı olmak.

Program Detayları:

• Süre: 4 Hafta

• Format: Haftada iki seans, her biri 45 dakika

• Konular: Ergenlik Dönemi Sorunları, Aile İçi Ä°letiÅŸim, Akran Ä°liÅŸkileri ve daha fazlası

• EÄŸitmenler: Klinik psikologlar, psikiyatristler ve psikolojik danışmanlar

Kimler Katılabilir? Program, özellikle toplumsal baskılara maruz kalan ve bu yüzden davranışsal ve duygusal sorunlar yaşayan ergen çocuklara sahip ailelere öncelik vermektedir. Anne, baba yanı sıra ergenin bakımından sorumlu diğer aile bireyleri de katılabilir. Katılımcı sayısı 30 çift veya 60 kişi ile sınırlıdır.

Bu değerli eğitime katılarak ergen çocuğunuzla olan ilişkinizi derinleştirin ve ailenizle birlikte sağlıklı bir gelecek inşa edin!

----

Başvuru Bilgileri: Programa kayıt yeterli sayıya ulaştığında başvuranlara başlangıç tarihi bildirilecektir. Programımıza katılmak için belirtilen bağlantı üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için egitim@vicdanvakfi.org adresine e-posta gönderebilirsiniz.